Erhvervskunder og samarbejdspartnere

Vi samarbejder med nogle af Danmarks største leasingselskaber, se mere under vores fleetservice.

Blandt andet S.A.C Leasing, ALD Carmarket og LeasePlan og er derfor leveringsdygtige i alle former for erhvervskøretøjer. Vi reparerer samtidigt for leasingselskaberne og har derfor stor erfaring i reparation af varebiler m.m.

 

Her er et udpluk af tilfredse erhvervskunder hos os:

Skjode_logo
msh
Mk el
Raunstrup
sro
SAC
IntoPit carservice

Derudover samarbejder vi med Falck og FDM

falck
FDM

Fejlsøgning og diagnose på alle dieselsystemer

 

Vi udfører moderne systemkontroller og diagnosticering af alle dieselsystemer, både for personbiler og erhvervskøretøjer. Med teknik fra Bosch tester vi enkeltstående dieselkomponenter på en prøvebænk for at fejlsøge din bil.

Vi stiller også diagnose på bilens udstødningssystem og fejlfinder på hydrauliske og elektroniske systemer.

 

Navigationsudstyr

Indenfor navigation og bilstereo har vi blandt andet det nyeste fra Blaupunkt, hvor vi normalt har serien Travel Pilot på lager, ellers skaffer vi den hjem. Blaupunkts bilstereo kan alt lige fra bluetooth, mp3 til DAB-radio, og kan stadig afspille cd’er.

 

Oliefyr

Hvis du har oliefyr i din bil, kan du få det efterset året rundt. Det er en god idé at få det gjort hos Byrgesens Auto, mens du får service på din bil. Byrgesens Auto ønsker, at du holder dig varm, når du er ude og køre.

 

Hos Byrgesens Auto sætter vi en ære i at yde den bedste service til vore kunder. Vi siger tingene ligeud! Opdager vi fejl og mangler på din bil, gør vi opmærksom på det og foreslår mulige løsninger samt prioritering af reparationer. Et årligt eftersyn hos byrgesens Auto vil sikre, at din bil altid er i tip-top stand.

ÅBNINGSTIDER

MANDAG - FREDAG 07:00 - 17:00
WEEKEND LUKKET

BYRGESENS AUTO EFT. APS

THUJAVEJ 15
5250 ODENSE SV
TLF 66 17 37 11
FAX 66 17 59 17
EMAIL morten@byrg.dk

REFERENCER

 • Thomas Thomas Torvebageren
  Jeg får repareret både mine private og mine firmabiler hos Byrgesens Auto og jeg oplever meget fin og hurtig service – det er dejligt nemt og hurtigt at aflevere bilen så lokalt! Jeg har checket priser andre steder og Morten er altid konkurrencedygtig og de er søde og rare – også ved akutte problemer.
 • Vandmand A/S - Kragemosen Torben Andreasen Vandmand A/S

  Jeg er helt afhængig af min bil og får derfor altid en “låner” hos Byrgesens når bilen skal på værksted. Betjeningen er venlig, kompetent og prisniveauet finder jeg også fornuftigt!

  Jeg får både mine private og erhvervsbiler repareret hos Morten og det er helt klart vigtigt for mig at værkstedet ligger tæt på både mit firma og private hjem.

 • Margit Knudsen Margit Knudsen Privatkunde
  Jeg startede hos “den gamle” Byrgesen og er siden blevet hos Morten. Ikke een gang har han skulle lave noget om og jeg har også anbefalet ham til mine børn.

GODE TILBUD TIL DIG